RAKOUSKO

RAKOUSKO

RAKOUSKO

RAKOUSKO

rakouská jezera

Rakousko 🇦🇹 26.9. - 29.9.2024

Potápění

Potápíme se v oblasti Solná komora v podhůří Dachstein. Tato oblast je velmi známá i díky městečku Hallstatt, které patří k UNESCO. V tomto regionu je několik desítek jezer - některá jsou vysokohorská, v některých jsou ryby a v některých spousta impozantních kamenů a skal. Krásné scenérie nejsou nejen pod vodou ale i nad ní. Každý milovník potápění ve sladkých vodách si zde přijde na své a každý ocení i čerstvý vzduch po vynoření.

Co tě čeká?

Potápěčský víkend začíná zpravidla ve čtvrtek po příjezdu u pivečka a končí v neděli odpoledne po ponoru. Nabízíme doprovázené ponory na zajímavé lokality, kurzy potápění v suchém obleku, výcvik potápění s twin, stage, možnost vyzkoušení nebo výcvik se sidemout, možnost půjčení skutrů SUEX, celobličejových masek a nabídka kurzů všech možných kvalifikací škol IANTD nebo SSI. Jak techniku tak i kurzy, je potřeba domluvit před odjezdem.

Ubytování + strava

K bydlení využíváme stylový statek na venkově. Je vybaven vším, co budeme o víkendu potřebovat – příjemné bydlení ve dvoulůžkových pokojích se vším vlastním, sušárna mokrých obleků, společenská místnost v podobě dřevěné chaloupky na zahradě. Majitelka statku připravuje výborné snídaně a chaloupku na zahradě vybavenou kuchyňkou můžeme využívat během celého večera i k přípravě večeře z vlastních zdrojů.

Ferrati v Rakousku

Pro milovníky adrenalinu Rakousko nabízí spoustu lokalit s ferrati. V blízkosti našeho ubytování je jednoduchá ferrata Strobl am Wolfgangsee, která určitě stojí za vyzkoušení.

IMG_8702 2

Víkendovka RAKOUSKO / 1 osoba

5.800 Kč

26.9. - 29.9.2024

Víkendovka je akce pro všechny nadšené potápěče od začátečníků - po zkušené potápky!

  • Ubytování vč. snídaně (osoba/3 noci)

  • 5 ponorů vč. doprovodu a vzduchu

  • Půjčení vybrané techniky ke zkoušení/ponor

  • Večerní grilovačka - sobota

DIVE5

Potápěčské centrum, škola, půjčovna a cestování

E-SHOP

E-shop